Proč to zkusit
Tak dlouho jsme ladili recept a hledali správný poměr medu do naší trhané krůty, až jsme se ho tam rozhodli nedat. Chvíli nám to rvalo srdce, ale tahle “trhačka” nám i bez medu zachutnala tak, že by nebylo fér vás o ni ochuzovat. V našich jídlech totiž nejde jenom o med. Jde hlavně o požitek z té chvíle, kdy si na talíř nandáváte něco výjimečného. A to naše krůtí trhané stehno s libečkem, slaninou a uzenou paprikou do posledního sousta splňuje.
S čím to bude ladit
Osmahnutý špek dědy Pilčíka, orestovaná zelenina a poctivý vývar. V tom všem se libové stehenní masíčko několik hodin konfituje. Až když se propojí chutě, putuje do sklenic. Pasterizace pak všechny chutě zakonzervuje, aby se ten gurmánský koncert mohl odehrát i na vašem stole. Krůtě to bude slušet na chlebu i opečené bagetce. Zasytí jako rychlá svačina na studeno, ale připravíte z ní i plnohodnotný oběd. Stačí maso s výpekem ohřát a servírovat s bramborovou kaší, rýží nebo jinou oblíbenou přílohou.
Specifikace produktu
Hmotnost: | 200 g |
Trvanlivost: | 6 měsíců |
Typ: | Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva |
Složení: | krůtí maso, hovězí vývar, vepřový špek, máslo, libeček, bylinky, vepřové sádlo, mořská sůl, koření |